keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Paras valaisinvinkkini uuden kodin rakentajille ja remontoijille.

 Kylpyhuoneeseen ja wc-tiloihin voi olla joskus vaikea löytää mieleisiä valaisimia kun ehtona on IPI luokka 44. Hain meille sopivia vaikka kuinka kauan kunnes hoksasin että ulkovalaisimissa on vaadittava kosteiden tilojen IPI-luokka. Heti laajeni valikoima ja löytyi mieleinenkin.


Tämä musta Modena valaisin on hankittu Taloon.com nettirautakaupasta. Heillä on tänäkin vuonna ollut useaan otteeseen Konstsmiden valaisimista tarjouskamppanjoita joten kannattee aina välillä käydä kurkistelemassa nettisivuilla.


Musta valaisin sopii kivasti mustien kylpyhuoneen kalusteiden kanssa. Tämä kuva napsastu muuttovaiheessa. Kunhan me saadaa jouluksi saunaan lasit ja samassa tilauksessa tulee myös peili tuohon altaan ylle lupaan kuvata valmista kylppäriä...

 Tuota Modena valaisinta pystyy asettelemaan hiukan seinästä ulospäin ja kohdentamaan valoa, siksikin se sopii kivasti myös kylppäriin....
Lisäksi se on samaa tyyliä kuin meidän Nordluxin Mib6 valaisinkiskojen valaisimet (alla).

  
Taloon.com Sisustusniksit sivuilla on nyt parhaillaan menossa valaisinhaaste jonne voi 20.12 alkaen käydä äänestämässä blogien parhaita valaisin vinkkejä. Minäpäs haastan nyt raksablogi ystäväni mukaan kisaan sillä te jos ketkä olette parhaiten perehtyneet valaistussuunnitelmiin ja uskon että kiinteiden valaisimien toivelistaa myös kirjoitellaan. Joten kertokaapas teidän valaistussuunnitelman parhaat vinkit, oivallukset ja ideat ja linkittäkää blogikirjoitus tänne!

Meidän valaistussuunnitelma pohjakuvineen löytyy täältä! Muistan kirjoittaneeni sinne pääkohdat muistiin itselleni ja sillä ajatuksella jos niistä olisi muillekin rakentajille iloa. Meidän valaistussuunnitelman teki arkkitehti ja olemme olleet siihen todella tyytyväisiä. Suurin osa valaistuksesta on ns. epäsuoraa valaistusta jossa kattokiskoissa olevista valaisimista johdetaan valo vaalean seinän kautta tilaan. Tämä toimii etenkin suurissa tiloissa upeasti. Valaistusta täydennetään katosta riippuvalaisimilla ja lattiavalaisimilla.
 

Kuten kirjoittelin aiemmin täällä: vielä riittää valaisinhankintoja mm. olohuoneeseen. Haasteen tiimoilta katselinkin taas Taloon.com laajaa valaisin valikoimaa ja löysin :

Riippuvalaisin Hollien!

Tämä savulasinvärinen valaisin sopisi meidän "Tuhannen ja yhden yön" siniseen ja kultaiseen makuuhuoneeseen. Kattoon on tulossa "tähtitaivas" ledeistä ja huoneen nurkkaan on laitettu varaus riippuvalaisimmelle. Tämän tuotetiedoista puuttui johdon pituus, mutta selvinnee Taloon.comista.

Vuoden pimeimpään aikaan mikäs sen fiksumpaa kuin tarkistaa onko valaistus kunnossa?! Meillä ainakin vielä hiukan keskeneräistä sen suhteen. Valoisaa joulunodotusta jokaiselle!2 kommenttia:

  1. Tuo onkin varsin hyvä idea! Täytynee itsekin osallistua skabaan kun on tuo valaistus niin sydäntä lähellä. ;) Ihana tuo makuuhuoneeseen suunniteltu valaisin, tulee varmaan juuri makuuhuoneeseen sopiva lämmin valo. <3

    VastaaPoista
  2. Valaisimet olisi kiva nähdä kertaalleen paikallaan, mutta ostipa netistä tai huonekalukaupasta niin aina on yhtä vaikea hahmottaa millainen valo lampusta tulee...
    Kiva, siellä näkyy nyt olevan monta monta blogia mukana :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...