Yhteistyökumppanit

Kodin rakennus on perheen suurimpia projekteja (etenkin kun suurin osa työstä tehdään itse) josta palkintona on juuri meidän tarpeille ja toiveiden mukaan suunniteltu koti. Uuden kodin rakennus on arvokasta ja sen eteen joudutaan tekemään vielä useita vuosikymmeniä töitä ja maksamaan pankille takaisin lainat. Hyvät yhteistyökumppanit ovat ensiarvoisen tärkeää, sekä se että rahalle saa vastinetta ja materiaalit ovat kestäviä ja laaduikkaita vielä sitten vuosikymmenten päästä kun niiden "kustannukset" on lopulta maksettu takaisin.

Kiitämme laadukkaasta yhteistyöstä, nämä kumppanit ansaitsevat mainintansa ja ilomielin voimme suositella heitä myös tuleviin kodinrakennusprojekteihin:

Arkkitehti
Juha Paananen, s-posti: jussi@arkkijussi.fi 
Suunnittelu sujui mutkattomasti, asiakkaiden toiveita kuunnelleen ja löytäen hyvät ratkaisut sekä miehen että vaimon toisistaan poikkeaville toiveille. Erityisen hyvin onnistui talon ja rakennusten tontille sijoittelu huomioon ottaen ilmansuunnat sekä yksityisyys kaupunkialueella rakentaessa. Talosta tulee moderni, mutta ajattoman kaunis, ja luonnonvalon sisääntulo on maksimoitu täällä pimeässä pohjolassa. Arkkitehtikuvien lisäksi tuli valaistussuunnitelma, kalustesuunnitelmat ja detaljipiirrokset sekä toiveestamme myös modernin mustan kodan suunnitelmat metsäpuutarhaan.
Arkkijussi
http://www.passiivikivitalot.fi/


Talon toimitti Passiivikivitalot, valinnasta voi lukea tarkemmin täältä! Olemme olleet erittäin tyytyväisiä laadukkaaseen yhteistyöhön, rakennusmateriaaliin ja ennenkaikkea siihen että rakentaminen passiiviharkoista todella oli niin helppoa ja sujuvaa kuin luvattiin.

Kivitalojen ja erityisesti passiivikivitalojen rakennuskokemusta omaava taitava kirvesmies Pohjois-Suomen alueella: Iiro Lahtinen, puh:


Ikkunat ja ovet toimitti Skaala. Toimituksessa on mutkia matkassa mutta myynti hoiti virheet niin että loppupeleissä kaikki olivat tyytyväisiä.

Puutavara ja muu rakennusmateriaali on kilpailutettu joka kerta ja kerta toisensa jälkeen parhaan tarjouksen on tehnyt Oulun Äimänraution K-Rauta. Hyvä yhteistyökumppani ansaitsee tulla esitellyksi täällä.


 Maalausliike M.Annola Oy


Tasoiteurakan ja maalauksen tekee Matti Annolan porukka. Taitava ja ammattimainen maalausporukka jolla hommat sujuu.

http://www.limosa.fi/


Keittiön ja kalusteet toimittaa meille Limosa-keittiöt Limingasta. Vahvuutena heillä on hyvän suunnittelun ja asiakaspalvelun lisäksi erikoismittaisten kalusteiden valmistus sekä se että heiltä löytyy kaikki kotimaiset ovi ja tasomallistot.

http://varisilmaoulu.fi/Oulun Värisilmästä olemme saaneet alusta lähtien huippuhyvää ja asiantuntevaa palvelua sisustusvalinnoissa. Mm löytyivät taitavan myyjän toimesta Tuhanen ja yhden yön makuuhuoneeseen tapetit. Lisäksi Värisilmässä toimiva Sisustamo K:n sisustussuunnittelija Kristan kanssa mietittiin monista laattavaihtoehdoista juuri meille ne oikeat. Sen lisäksi että Värisilmän mallisto on laaja, plussaa on se että laattoja saa kotiin "sovitukselle" ja että heiltä löytyy hyvä kuvasto jota voi selailla kotona jos vielä etsii inspiraatiota.

http://www.sisustamok.fi/

Takan meille toimittaa ja asentaa:
http://takkamestaritoulu.fi/

Takasta lisää täällä!

Laadukkaat sisäovet meille toimittaa:
http://www.mattiovi.fi/

Ovista kirjoitus löytyy täältä!


 http://www.parkettiliikesakkinen.fi/
 


Toimittaa meille parketit. Enemmän parkettien valinnasta löytyy  täältä...

Talon ulkorappauksen meille tekee Oululainen yritys:
Pintura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...