Suomalaisia rakennusblogejaSUOMALAISET RAKENNUSBLOGIT- LINKKILISTA

Jotta rakennusaiheisten blogien löytäminen sujuisi vaivattomammin täältä löytyy linkki-kokelma jonne toivotaan uusien ja vanhojen raksablogien lisäävän linkkinsä. Kuvaa painamalla pääset kyseisen blogin pääsivulle. Rakennusblogit on jaoteltu rakennusvuoden/raksan aloituksen mukaan jotta lukija voi helpommin löytää alkuvaiheessa tai jo valmiina olevien kotien/blogien sisältöä.
Lämmin kiitos kun lisäsit blogisi, toivottavasti tämä helpottaa lukijoita löytämään uusia ja useampia, mielenkiintoisia blogeja, inspiraatiota, kokemuksia ja tietoa! Lisäksi linkkilistan ylläpitäjä kiittää jos omaan blogisi sivupalkkiin laitat linkin tähän kokoelmaan.

20 kommenttia:

 1. YO! Voisitko lisätä meidän blogin listoille, tattis :)

  VastaaPoista
 2. Sainkin lisättyä! Väärä hälytys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Mukavaa kun saamme kokoajan lisää blogeja tänne linkkilistalle :)

   Poista
 3. Hei! Todella mukavaa, että olen koostanut tällaisen raksablogikokoelman. Voisin jakaa tämän kirjoituksen blogissani jossain välissä. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, tästä on hyötyä itselleni ja toivottavasti myös monelle muulle raksaajalle :)
  Tätä linkkikokelmaa saa ilman muuta mainostaa blogeissa ja tuon logon saa kopioida myös omaan sivupalkkiin ihan vapaasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kirjoitus ja linkki löytyy nyt omasta blogistani. :) Onko kuvan lainaus ok noin kuin nyt laitoin? http://kompaktikotineljalle.blogspot.fi/2015/08/kaipaatko-luettavaa-taalta-loydat-lisaa.html

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Moikka! Lisäsin blogini, mutta kuva näyttää ihan pikselöityneeltä. Voisiko sen vaihtaa vai laitanko uuden linkin? Ihan mahtava tällainen linkkikokoelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näyttää kyllä ihan selvältä - ekäpä jo hoksasit että itse voit poistaa ja laittaa uudelleen ja muokata. Olen saanut omasta ystäväpiiristä kommenttia että tämä lista on tosi kiva kun uudet ja eri vaiheissa olevat raksa-projektit löytyy näppärästi. Jos me kaikki tätä listaa vuorotelleen, silloin tällöin mainostetaan niin meidän lukijat/raksaajat hyötyy ja koko raksa-blogi perhe hyötyy kun oma blogi löytyy täältä.
   Raksablogeissa on mahdottomasti arvokasta tietoa joten on kiva että ne jää tänne "arkistoon" vaikka osa raksaajista lopettaakin blogin pitämisen muuton jälkeen eikä enää päivitä niin useasti.

   Poista
  2. Moi! Tajusin vasta nyt katsoa vastauksesi. Tajusin joo laittaa kuvan uudelleen. Tämä lista on aivan mahtava, kiitos sen kehittämistä ja ylläpitämisestä. Osallistun kyllä myös listan markkinointiin blogissani, joka on monella tavalla vielä vaiheessa..

   Poista
 7. Moikka,
  tämä lista on todella hyvä idea ja olen saanut jo paljon vinkkejä tätä kautta. Kiitos Karolina!
  Lisäsin juuri oman blogini (www.rako6.com) listaan. Olen suomalainen ja rakennan uuden kotini Saksaan. Blogini tekstit ovat saksaksi ja englanniksi. Jos täällä halutaan linkittää pelkästään suomenkielisiä blogeja, niin ymmärrän. Siinä tapauksessa blogini saa poistaa listalta.
  - Tanja

  VastaaPoista
 8. Hei Karolina, hieno lista! Taisin edetä liian hätäisesti 40. linkin lisäämisessä ja kuva jäi pois... Voisitko poistaa linkin ja laitan paremmalla ajalla uudestaan.

  VastaaPoista
 9. Linkin lisääjä voi poistaa itse linkin ja vaihtaa kuvan. Hienoa että saitte toimimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Jostain syystä en saa poistettua linkkiä (Valaistusblogi), vaikka roskiksen kuva näkyykin. Meni jostakin syystä väärään vuoteen ja kuvakaan ei sitten latautunut tuohon, niin saisinko ylläpitäjältä hieman apua :)

   Poista
 10. Valaistusblogi ei kuulu rakentajien joukkoon, tuollaiset mainostajat pois pienrakentajien listauksesta ja boikottilistalle.

  VastaaPoista
 11. Suomalaiset rakennusblogit linkkisivusto on tarkoitettu yksityishenkilöille jotka joko rakentavat tai remontoivat omaa kotiaan. Ei yrityksille. Tämä on mukava lista blogeja josta löytyy omatoimi rakentajia, raksa-aikaa vertaistukea, hyviä ideoita ja paljon kokemuksia! Pidetään se sellaisena :)

  Kiitos jokaiselle teistä jotka linkittätte oman bloginne listalle ja blogissanne mainostatte tätä mainiota linkkilistaa. Tämä on jo todella kattava ja kaikki uudet rakentaja bloggaajat reippaasti mukaan vaan!

  VastaaPoista
 12. Tuo kuvani ei onnistunut (53. Vedellään hirsiä), saankohan sen vaihdettua jotenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla sama homma (Mäntyrinne), taisin ladata sen johonkin väärään kohtaan? :)

   Poista
  2. Hei, Anteeksi viive, teidän pitäisi itse päästä muokkaamaan linkkinne mukaanlukien kuva. Jos se ei onnistu saatte oman linkkinne poistettua ja voitte lisätä uudelleen.

   Poista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...