lauantai 23. toukokuuta 2015

Outoa!

Monen kuukauden ajan olen "raahannut" noita 4v pikkupoikia joka-ikiselle kauppa ja asia -reissulle. Tällä viikolla sain raksalta soiton lähteä rautakauppa-asioille tai hommat tyssää siihen. Flunssaisena ja väsyneenä tuntui jo että alan kiukutella etten jaksa lähteä ainakaan lasten kanssa. Mutta ukkelit halusivatkin mennä isän hoitoon raksalle. Eikäs siinä ollut mitään ongelmaa, pomppivat onnellisena trampoliinilla koko sen ajan ja mies oli jatkanut lattioiden pinnoittamista.

Ajelin hiljaisessa ja tyhjässä autossa ostamaan saumauslaastia ja silikonia. Tuntui niin oudolta. Asiatkin hoituvat kevyemmin ja nopeammin kun ei tarvi kokoajan komentaa että älkää ajako rallia niillä kärryillä täällä kaupassa tai että minkä hyllyn taakse pojat livahtivat.

Ajattelin käydä siivoamassa poikien huoneen valmiiksi ensi viikolla ja viedä sinne jo jotain leluja. Pikkulegot? Niin että saan jatkossa iltasella olla apuna raksalla ja siivoilla pikkuhiljaa kotia muuttokuntoon.


Olen ollut laiskana kameran kanssa raksalla. Puuhaa on ollut niin paljon mutta maanataina tulee kaikki laatoitukset valmiiksi ja lupaan käydä oikeen ajan kanssa kuvailemassa valmista pintaa.
Tässä on Oulun Värisilmästä tilaamamme Concept greige laatat 30x60 joista on suihkuseinät tehty. Samasta väristä tulee yläkerran kivilattiat 60x60cm koossa.

Mukavaa viikonloppua myrskystä huolimatta!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo laatta, uppoaa täysin mun makuun!! T. Rouva nk

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä upea. Valokuvaan ei saa pinnan värejä oikein täysin edes esiin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...