torstai 14. tammikuuta 2016

Kotiblogi pomppas instagrammiin.... onko siellä muita?Olen jo pitkään seuraillut blogeja instagrammin kautta mutta en ole raksa(ym täyttä elämää)-kiireiltäni ehtinyt luoda koti-blogille omaa tiliä. Toisaalta, niin kauan kuin rakentaminen oli täydessä vauhdissa ei jonkin työvaiheen pelkkä kuva olisi ehkä (?) auennut kenellekkään, sen sijaan blogissa useampi kuva teksteineen ehkä koituu jonkun toisenkin iloksi/hyödyksi/inspiraatioksi. Puhumattakaan kaikista hyvistä kommenteista ja ideoista joita on tullut.

Nyt kun homma on siinä vaiheessa että saa pikkuhiljaa pala palalta laittaa blogiin kuvia valmiista kodista päätin tehdä blogille myös instagram tilin. Vähän niinkuin blogin "käyntikortti"... jos joku selailee sieltä kuvia ja kiinnostuu enemmän, voi tulla sitten blogiin lukemaan lisää.
Kotiblogi löytyy instagrammista: karolina_kotiblogi nimellä tai
https://www.instagram.com/karolina_kotiblogi/

Ja silloin tällöin aion vilautella instragrammissa myös
http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html

tätä meidän linkkilistaa! Ainakin sen verran mitä olen omia tuttuja nähnyt, he ovat kehuneet listaa kun sieltä löytyy kivasti niin paljon uusia ja aktiivisesti päivittyviä rakennusblogeja. Kaikki uudet myös mukaan ja muistakaa myös muutkin mainostaa ja jakaa logoa blogeissanne!

Olisi kiva kuulla miten ehditte ja kuinka ahkeria olette blogin päivitysten lisäksi myös instassa tai facebookissa? Millaisia kokemuksia teillä on sieltä?

Instagram tili näyttää saavan kymmeniä seuraajia ihan hetkessä. Voi olla että asiaan vaikuttaa dekolehden instagram kilpailu #dekolehtikotimaista johon osallistuin kotimaisen designin kuvilla. Instagram on kiva, joten kun aikaa riittää, ottakaapas muutkin koppi ja tulkaa mukaan.

11 kommenttia:

 1. Mulla on kyllä omalla nimellä instagramtili ja sinne laittelen kyllä raksakuvia, mutta blogilla ei varsinaista tiliä ole. Saako sinne edes useampia luotua, en ole perehtynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tehdä kaksi eri tiliä.... siis hiukan vaivalloista kirjautua sisään ja ulos. Julkiseen tiliin ei voi laittaa lasten kuvia... eikä sen puoleen arkihetkiäkään mitä jakaa ystävien kanssa. Kuten uudet farkut, kengät taikka keittiö lasten leipomispäivän jälkeen ☺

   Poista
 2. Mullakin oma instagram, jossa raksa-aikaisia kuvia jonkin verran, mutta blogille ei tullut sellaista perustettua. Eikä taida edelleenkään olla sitä aikaa niin paljon, että ehtisi kaikkia päivittämään. Mutta täytyy käydä kurkkaa sun instagramia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, en olisi minäkään ehtinyt raksan aikana useampaa juttua päivittää... ja blogijutut olivat monesti "asiapitoisia" jolloin tekstilläkin oli merkitystä. Nyt seurailen paljon sisustus kuvia kun saan tätä uutta ihanaa kotia sisustaa pikkuhiljaa ja instagrammista löytyy paljon inspiraatioita...

   Poista
 3. Ihanan valoisa kuva teidän olohuoneesta! :)

  Täytyykin käydä instagramissa katsomassa, mutkin löytää sieltä! :D

  VastaaPoista
 4. Loin tilin Instagramiin jokunen aika sitten, mutta kuvien lisääminen on jäänyt vain harkinta-asteelle. Kiitos muistutuksesta, tämän tekstin lukeneena laitoin itsekin muutaman kuvan tuonne. Ehkä se tästä vielä lähtee. :) Löytyy nimellä kristiinakk4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Kiitos tiedosta, nytpä minäkin löydän sinut sieltä #SuomalaisetRakennusblogit saa mielellään käyttää raksakuviin ja kertoa että meillä on tuo linkkilista!

   Poista
 5. Hei! Olen löytänyt tieni useasti blogiisi raksan aikana kun jtn tietoa jostain etsinyt.. ��
  En blokkaa mutta instaan tulee lisättyä myös sisustus/raksa kuvia. Muutama viikko "raksaa" vielä ja sit pääsee kunnolla sisustamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan että insta on paljon kevyempi tapa kuin bloggaaminen ja esim seuraajia kertyy paljon nopeammin kuin blogissa. Tosin blogia lukee päivittäin 400-800 lukijaajoten tuohon "kirjautuneet lukijat" listaan ei kannate masentua. Esim puutarhablogissani lukijoita on parisataa mutta päivittäisiä lukukertoja ei sen enempää. Siellä siis lukijakunta on kirjautuneena. Raksablogeissa ei

   Poista
  2. .... vaivalloista puhelimella kirjoittaminen. Kiitos mimilkan, löydän sinut siis tuolla nimellä instasta?

   Poista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...