maanantai 11. tammikuuta 2016

Pyöreät peilit ja vieras-vessa...


Joku ehkä muistaa kun pähkäilin ottaakko pyöreä peili vai koko seinän levyinen tilaa avartava peili. Kiitos raksa-ystävät ja muut lukijat kun olette jaksaneet kommentoida ja jakaa ideoitanne. Pyöreä peili oli hyvä idea - se tekee pienestäkin vessasta paljon persoonallisemman.


Mustat laatikostot: Limosa keittiöltä.
Allas: Meri-allas.
Hanat: Oras Cubista, kosketusvapaa.
Peili: Oulun Rakennuslasi, tehty mittojen mukaan.
Valaisin: Modena ulkovalaisin. IPI 44.
Lattia: Sbl-mikrosementtipinnoite (betonilattia).

Allas saatiin "mittoihi sopivaksi" kun tilattiin kymmenisen senttiä pidempi allas jonka mies sitten rälläkällä lyhensi oikean kokoiseksi. Limosa keittiöltä liikeni ohjeet ja muutama posliininpalanen jolla sai ensin harjoitella. Altaan piti olla tasaisella alustalla jottei se irrotessaan halkaisisi mitään ylimääräistä palaa. Viiden minuutin vaiva - ja saatiin mittatilaus-allas. Jos allas olisi tilattu meille mittojen mukaan olisi hinta ollut reilusti kalliimpi. Kannattee pitää mielessä jos tuntuu ettei oikeankokoisia altaita löydy!

Rälläkällä ajettu altaan reuna jää piiloon kun on kiinni seinässä ja vielä silikoni päällä. Vaatii vakaata kättä mutta kyllähän sitä taitoa alkaa olemaan jo siinä vaiheessa kun on talon rakentanut sisustusurakkaan saakka.Nyt vielä kun saataisiin tuo tosimies innostumaan ajeleen porakoneella seiniin tammiset pyyhekoukut... laitan kuvaa kun sitä mukaa kun näitä viimeistelytöitä tulee tehtyä.

PS. Kotiblogi juttuja löytää instagrammista karolina_kotiblogi.

10 kommenttia:

 1. Kivat noi pyöreät peili ja valaisin kontrastina kulmikkaalle allaskalusteelle, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Raisa, enpäs osannut itse noin fiksusti ajatellakkaan!

   Poista
 2. Liputin pyöreän peilin puolesta jo aikaisemmin ja nyt kun se on paikallaan niin upea on!! Sopii tilaan kuin nakutettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Koti Rinteessä :)
   Olen itsekin tyytyväinen valintaan ja mielissään hyvistä ideoista!

   Poista
 3. Meillä juuri tämä mietinnässä: pyöreät vai koko seinän mittaiset. Kiva nähdä pyöreäpeili seinällä. Voisin ehkä myös kallistua tuohon pyöreään. Hyviin sopii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi. Alakertaan tuli seinänlevyinen peili ja sekin on kiva.. tuo pyöreä on jollain lailla "persoonallisempi"...

   Poista
 4. Todella hyvän ja tasapainoisen näköinen kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni. Tuo peili on melko iso - käytännössä läpimitaltan lähes sama kun seinän leveys, onneksi lopputulos on hyvä. Se on joskus jännittävää kun antaa mittoja ja "luottaa vaistoon" mutta ei ole sisustusalan ammattilainen ja ei voi olla varma lopputuloksesta.

   Poista
 5. Koko seinän mittaista peliä minäkin olen haaveillut, mutta on muuten tosi kiva tuo pyöreä :) Jospa laittais molemmat, toiseen vessaan toinen ja toiseen toinen :D Mä niin puhkuan intoa, että koska pääsis sisustamaan !

  VastaaPoista
 6. Hempu, kuulostaa hyvältä idealta! Meillä mnmyös alakerran isossa vessassa seinänlevyinen peili.. ja yläkerrassa erilainen. Sisustusvaiheeseen kun pääsee on todella kivaa - mutta välillä tuskastuttavaa kun on niin paljon valittavaa/päätettävää. Nyt on jo hyvällä mallilla kun pohdinnat saa tehdä rauhassa, ja ainut päätettävä on peilin muoto :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...