perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusin haavein kohti Uutta Vuotta 2016....


Everyone needs to be loved. Start with your self.
Kuvassa lapsuuden ystäväni Susanna Sivosen taulu. Ensimmäinen hankinta uuteen kotiin. Design Susanna Sivonen nettikaupasta löytyy lisää ihanuuksia.

Julisteen kuvassa on paljon symboliikkaa ja viesti on hyvä. Tulevana vuonna satsaan enemmän omaan hyvinvointiin ja kuntoiluun, lepään enemmän ja panostan parisuhde-aikaan, ehkä yhteisiä minilomia, lenkkeilyä ja yllätyksiä...?

Millaisia haaveita teillä on tulevalle vuodelle?


 Mustat kynttilänjalat hankin Prismasta kodinsiunausta varten. Kynttilänjalkoja ei ole juhlissa koskaan liikaa... Elefanttitarjotin on vanha Tukholman tulianen Svensk Tenn liikkeestä. Vanhin kotimme sisustusesine on John Sauerin tekemä 250 vuotta vanha tinavati. Antiikkia harrastava tädinmies A halusi upouuteen kotiimme kerroksellisuutta ja hän oli löytänyt tämän vadin Bukowskin huutokaupasta Tukholmasta. Siinä on totisesti ajan patinaa, naarmua ja kolhua ja se sopii aivan täydellisesti meidän vauhdikkaaseen arkeen kuin juhlaankin. Pienenpieni innostus antiikkiin syttyi... mutta ensiksi pitää tehdä lapsiperheen kodin pakolliset hankinnat. En edes uskalla alkaa selailemaan huutokauppasivustoja etten jää koukkuun.
 

Mamulla on jokin pakkomielle noihin kylpyankkoihin... meidänkin ammeen reunalle löytyi tällainen komistus! On ilo kun on sisustusksesta kiinnostunut äiti... silloin tällöin löytyy meidänkin kotiin kaikelaista kivaa :)

Näiden kuvien myötä, iloista ja  energistä uutta vuotta 2016!Kiitos myös kaikille raksabloggaajille jotka ovat lisänneet mielenkiintoiset bloginsa listalle. Olkoon tulevan vuoden projekteissa myötätuulta ja hyvää onnea sekä paljon raksa-iloa! Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan blogeja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...