keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Musta Tapwellin keittiöhana. Mitäs tykkäätte? Kylpyhuonehanat vielä pohdinnassa.

Eipäs sitä olisi uskonut millaista vaivaa joutuu näkemään että löytää mustaan Stalan altaaseen sopivan mustan keittiöhanan. Kiitokset kaikille teille jotka osallistuitte pohdintaa ja annoitte hyviä vinkkejänne keskusteluun täällä!

Ruotsalaisia sisustuslehtiä selaamalla löysin Tapwellin hanat joilta löytyy myös musta Ringon keittiöhana. Lähetin Tapwellille postia että saako myös suomesta tätä hanaa mustana ja että onhan sillä nyt se tyyppihyväksyntä? Kyllä on ja hana pantiin tilaukseen.

Kun mustan eri sävyistä on myös ollut keskustelua niin tässä sitten perille tulleesta hanasta muutama kuva ja varmistus että Tapwellin hana on sitten niin musta kun voi olla.


Tässä se on! Hyvin pakattuna ja odottamassa mustaa keittiötä.


Voi että on hyvä mieli. Hintaa tällä hanalla on ovh 408 euroa, jostain sain vähän tingattua, mutta se on todella kaunis ja mieluinen. Kun kaikki valinnat ei voi aina mennä överiksi niin pitää nyt sitten alkaa tutkistelemaan noita muita taloon tulevia hanoja sillä silmällä että pysytään budjetissa.

Haaveissa on Oras Optiman kosketusvapaat hanat kylpyhuoneisiin. Hintaa tällä hanalla on 178e joten se ei ole suhteessa Oraksen muihin hanoihin kovin paljon kalliimpia. Yleisista vessoista joissa on kosketusvapaa hana, on jäänyt mieleen ettei lasten pienet ja lyhyet kädet riitä hanan alle "aktivoimaan" vedentuloa. Olisikinkin tosi mielissään jos kuulisin jotain käyttökokemuksia kosketusvapaista hanoista?


Se mikä näissä houkuttelisi olisi se että "vesi ei jää päälle" kiireisillä pikku-ihnisillä ja että sitä ei lorruutella hampaiden pesussa kokoaikaa. Lisäksi hanoihin kosketaan aina likasilla käsillä ja suljetaan puhtailla joten jos on hiukan neuroottinen ja bakteerikammoinen niin kuulostaa kivalta vaihtoehdolta hana johon ei kosketa.

Oras Optima 1714F on kosketusvapaa paristokäyttöinen (6 V) pesuallashana, jossa on lämmönsäätökahva. Hana soveltuu pienen kokonaiskorkeuden (125 mm) ansiosta hyvin pieneenkin tilaan. Hanassa on roskasihdit, yksisuuntaventtiilit, joustavat kytkentäputket sekä Autofocus-sensori, jolloin asennuksen yhteydessä hanaan ei tarvitse tehdä säätöjä. Impulssiohjattu magneettiventtiili antaa paristolle pitkän toiminta-ajan. Virtauksenrajoitin (5 l/min) takaa pienen vedenkulutuksen....Sanotaan hanan tiedoissa.

Tapwellin Ringo olisi samaa tyyliä (ovh 169e) kuin keittiöhana ja tyylikäshän tämäkin on.

Tapwellin Stick hana sopisi "tahmatassuille" paremmin sillä sen käyttövipu on, kuten nimikin antaa ymmärtää pelkkä tikku. Voin luvata että neljän pojan ja yhden tytön (joka voittaa kaikki neljä vilkkaudessa ja kekseliäisyydessä) äitinä tiedän mistä puhun kun mietin noita hanojen puhtanapitoa. Mutta onko jotain muuta mitä kannattaisi ottaa huomioon kun hanaa valitsee? Miten te olette tehneet päätöksenne?

Lisää Tapwellin hanoja löytyy täältä:
http://www.tapwell.fi/Tapwell-liikeidea/Content


11 kommenttia:

 1. Teillä tuleekin sitten ihan sama yhdistelmä keittiöön kuin meillä :-) Meillä ne on jo asennettu, ja ai että tykkään! Laitoin kuvankin ;-) Tuo kosketusvapaa oras meillä on myös, se tuli yläkerran kylppäriin missä lapset pesee hampaita. Siitä en ole vielä kuvaa laittanutkaan mutta asennettu on sekin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkistamassa sinun kuvat. Vautsi se on upea :)
   Osaatko sanoa, yltävätkö pienten lasten kädet saamaan hanaan veden?

   Poista
 2. Tosi hieno tuo musta hana! Yleisesti ottaen hanaa valitessa pitäisi kai kiinnittää huomiota siihen, miten se sopii altaan kanssa. Esimerkiksi naapureillamme tosi hieno kaareva allas, mutta aivan liian matala hana siihen. Käsiä ei melkein edes pysty pesemään hanan alla ilman, että vesi läikkyy reinoilta yli. Eli kannattaa valita allas ja hana kimpassa. Täällä on muuten aika hyvä kirjoitus hanan valitsemisesta kotiin: http://www.villajalanti.net/sisatyot/hana-kuin-hana/

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi, kävin lukemassa linkittämäsi kirjoituksen. Totta, hanoja pääsee harvoin kokeilemaan, ellei sitten jonkun tuttavan luona. Meidän edellisessä kodissa oli oraksen Cubista hanat ja ne toimivat moitteettomasti. Ystävillämme oli eräässä kodissa jonka he remontoivat Ikean keittiönhana joka oli ongelmallinen koska se ei pysynyt kunnolla pystyssä ja sitä käyttäessä piti olla tosi varovainen.

   Pitääpä muistaa selvittää miten vaikka oraksen optima toimii meidän MERI-altaiden kanssa.... Kiitos hyvistä vinkeistä! Miten tässä kävisi jos ei olisi raksablogeja joita lukea ja muita raksaajia jotka jakavat kokemuksiaan ja neuvojaan...???

   Poista
 3. On kyllä hieno! Pöllin tän idean kyllä ihan suorilta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienolta näyttää ja käyppä tuolla Lyden blogissa katsomassa kuva miten se passaa Stalan altaan kanssa :)

   Poista
  2. Oli kyllä tosi hieno mustan altaan kanssa. Näyttää tuolla Tapwellil olevan kaikkea kivaa enemmänkin et ei taida jäädä täällä tuohn mustaan hanaan ostokset. :D

   Poista
 4. Hieno! Tuo se varmaan meillekin päätyy. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on lasten vessassa Oras kosketusvapaa hana ja hyvin se on toiminut. Kuopus oli alle 2v, kun muutettiin. ihanaa on, että tahmatassut saa vaivattomasti pestä ilman, että likaa on joka puolella ja hana ei koskaan unohdu päälle.

  VastaaPoista
 6. Meillä on lasten vessassa Oras kosketusvapaa hana ja hyvin se on toiminut. Kuopus oli alle 2v, kun muutettiin. ihanaa on, että tahmatassut saa vaivattomasti pestä ilman, että likaa on joka puolella ja hana ei koskaan unohdu päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Christa, olipa kiva kuulla, tämä vahvistaa toivettani saada kosketusvapaat hanat :)

   Poista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...