keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Hommat on jumissa.


Tässäpä meidän alakerran kuvia. Hommat on nyt jumissa eikä hetkeen etene kun koko kevät on mennyt sellaisessa raksa-putkessa ettei olla yhdessä miehen kanssa ehditty käydä läpi sisustusvalintoja ja nyt on sitten totuuden hetki. Budjetin tarkastelun paikka. Ja sen jälkeen pitäisi laittaa tilaukseen lattiat, kaakelit ja katot. Ja saattaa tämä projekti loppuun.

Keittiö ja kalusteet on tilauksessa, tarkistusmittaukset on tehty. Huokaus ja helpotus vaikka budjetit paukkui! Keittiöstä voit lukea lisää täältä!

Mitäs vielä on jäljellä ennenkuin koti on valmis?
- Yläkerran rimakattojen asennus (rimat tilataan valmiiksi valkolakattuina).
- Alakerran sauna/kylpytilojen/khh paneelikattojen asennus
- Lattioiden tekeminen, mikrosementti/laatoitus/parketti
- Takan asennus ja pinnoitus
- Makuuhuoneen tapetointi
-Kalusteiden asennukset
- Portaiden asennus
-Listoitukset
- Ulkorappaus
- Sisääntulon portaiden valaminen betonista

Ja sitten, JEE... päästään pihatöihin! Niistä voikin sitten kesällä lukea rinnakkaisblogistani http://karolinanpuutarha.blogspot.fi/ . Kävin minilomalla Tukholmassa Puutarhamessuilla ja kuvia voi käydä kurkisteleen puutarhablogista!


Aurinkoista viikkoa kaikille Raksa-ystäville, sekä muillekin ystäville jotka täällä piipahtavat katsomassa miten hommat etenee ;)

2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Erityisesti iskin silmäni tuohon kolmannen kuvan harmaaseen maaliin. Mikä sävy se on?

  Ja tuollalailla listattuna näyttää tosi lyhyeltä tekemiset :D puutarhajuttuja en taida uskaltaa käydä lukemassa, ottaa vaan päähän kun ei itse vielä pääse tekemään ;) no ei, itselläkin edessä pihasuunnittelun teko, eli kai sitä pitäisi etsiä inspiraatiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa sävy joka meillä on arkieteisessä kaikissa seinissä (Luja maalilla maalattuna) ja alakerran aulassa (peräseinä) sekä yhdessä poikien makuuhuoneessa tehoste seinänä on sävy X487 Tikkurila laasti. Tämä on hyväksi sävyksi huomattu ja googlamalla löytyy lukusia blogeja jossa on tällä harmaan sävyllä maalattu. Ystäväni maalasi lastenhuoneen tällä sävyllä ja siellä sitä myös sain ihastella.

   Kakkos ja kolmois kuvat on siis samalla maalilla. Noin se valon vakutus näkyy...

   http://koti7.blogspot.fi/2015/03/laastia-keisaria-ja-kuninkaallisen.html tuolta kirjoituksesta löytyy muiden sävyjen koodit.

   Poista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...