keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Tuhannenjayhdenyön makuuhuone. Keskeneräinen, haittaaks se?


Siinäpäs se - olen odottanut että saisin laittaa kuvia aivan valmiista ja sisustetusta makuuhuoneesta mutta sitä päivää ei ole vielä tullut (no vastahan se kesäkuussa tulee vuosi täyteen uudessa kodissa).


Sinisestä katosta joka siintää kolmen metrin korkeudessa puuttuu alaslasku, tummansininen-kivitapetti ja yötaivas led-valoista. Mahtaisi olla yhden lauantain homma askarrella se sinne paikoilleen vaan eipäs ole saatu aikaiseksi. Led-taivaan sijaan ihaillaan aamulla herätessä tuota härpäkettä ja letkuja. Autotalli on paljon tärkeämpi (öhöm!).

Ainahan voi katseen kääntää johonkin kauniimpaan ja siihen mikä on valmista. Aurelia tapetti tai Timberwisen Nordic tammilankkuparketti.
Ehkäpäs tässä pikkuhiljaa saadaan katto pään päälle, kultareunaiset peilit seinään ja vaikka antiikkiliikkeestä kultaiset lampetit. Valaisinkin on jo valmiiksi mielessä päätetty. Se on vain hankintalistalla muutaman muun jälkeen (kuten pihakivet, pensasaita jne). Onneksi kesäyöt ovat valoisia täällä pohjoisessa!

Ja näitä kullanmuruja ei paljon haittaa keskeneräisyys silloin kun pääsevät äidin sänkyyn kellimään. Oli ihan pakko kuvata tämä identtisten kaksosten symbioosi. Jalatkin ristissä lepäillään yhdessä kun velipoika on sairaana.

Millaisenhan "palkinnon" sitä meille lupaisi että saisi tuon viimeisenkin sisähomman tehtyä? Mikä teidän raksaprojektissa on jäänyt "roikkumaan" vai jäikö mikään?


16 kommenttia:

 1. Jes, olipa kiva tämä postaus teidän makuuhuoneesta! Tätä olen odottanut :D On minusta niin kiva ja hieno idea. Kaunis tapetti ja tuo katto on todella makee! Tsemppiä viimeistelylle, tulee varmasti upea tuosta katosta.

  Veikkaan, että kun meillä alkaa olla valmista niin kesken jää piha. Mä oon niin peukalot keskellä kämmeniä niiden juttujen kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihan suunnitteluun kannattaa panostaa ja tehdä ajan kanssa joten ei haittaa vaikka se jää kesken. JOs on hyvät suunnitelmat niin ei tule vuosien aikana edestakaisin toimintojen siirtelyä ja jos esim puille on kaivinkone kaivanut valmiiksi isot multakuopat niin istuttaminen on helppoa.
   Mulla on ollut "hoppu" saada ensimmäiset puut pihalle kasvamaan ja juurtumaan, yhdelläkin vuodella on "väliä"... mutta toisaalta se on mun harrastus ja aloin suunnitteleen puutarhaa yhtä-aikaa kun arkkitehti suunnitteli taloa :)

   Tsemppiä loppumetreille J/Kaarnasta koti :)

   Poista
 2. Tää on upea huone! Kannattaa käyttää sellaista kikkaa, että teet ite jos ei ala valmistumaan�� Monesti toimii��
  -Maria-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria - meillä taitaisi tuo myös toimia ;)
   Nyt vaan on niin monta hommaa "jonotuslistalla" ettei auta alkaa tohottaan välistä. Mullakin prioriteetissä saada tuo pihalaatoitus käyntiin ja hiekantulo loppumaan :)

   Poista
 3. Juuri miehelleni manasin, että josko joku päivä saisi keittiön hellan viereen peitelevyn, ettei betonilattia näy kaapiston alta ja sisäkynnyksetkin olisi kiva saada kahteen oveen... Meillä tuli pääsiäisenä asumista 2 vuotta täyteen :) Että älkääs te siellä hätäilkö ;D
  Kyllä se ainakin meillä on niin, että jonkinlainen raksaväsymys on edelleen päällä kun tuollaisia pieniä juttuja on useita tekemättä. Eihän niiden teko kauaa kestäisi, mutta kun ei vaan saa aikaiseksi.
  -Iitu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta monen pienen jutun valmiiksi saattaminen on saanut ihan superhyvän fiililksen :)
   Mutta raksaväsymyksen piikkiin laitan ettei jaksa viikonloppu toisensa perään touhuta raksahommia aamusa iltaan kuin duracell-pupu. Silloin onkin hyvä laittaa asioita tärkeusjärjestykseen ja tehdä muuta ja levätä. Meille ainakin teki hyvää 3-4kk täysi lepo raksahommista. Nyt taas painetaan noita ulkohommia niin kauan kuin hyvältä tuntuu.

   Poista
 4. Meillä taitaa mies olla se jota keskeneräisyys ärsyttää enemmän :)
  On kyllä valtavan ihana tuo teidän makuuhuone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hempu :)
   Totta, on myös luonteesta kiinni kestääkö keskeneräisyyttä..

   Poista
 5. Todella kaunis tapetti ja aivan ihana makuuhuone! Meillä tulee jäämään kesken kaikki pienet yksityiskohdat, jotka vaativat poraamista seinään (vessapaperin pidikkeet, verhotangot jne). Pelkään, että heti kun ne on kiinnitetty, silmäni huomaa niiden olevan puoli senttiä väärässä paikassa. Ja tietysti piha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ystäväni totesi tähän liittyen että vuokrakodeissa taulut on seinillä 1-2päivässä kuten kaikki muutkin porattavat. Omassa kodissa ne venyy siksi kun ei raski porata reikiä vaan haluaisi että kaikki olisi niin tarkkaan mietytty ja varmasti oikealla paikalla...
   Meilläkin puuttuu muutama pyyhekoukku kun ei ole löytynyt tarpeeksi paksuja tulppia...

   Poista
 6. 2kk asumista takana, ja edelleen tavarat muuttolaatikoissa ja kiintokalusteet hujanhajan. Mutta josko sitä näin valon lisääntyessä taas innostuu kiskomaan raksahousuja jalkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! On se ihme miten kauan tavaralla kestää löytää oikeat paikkansa. Meillä on kaikki kirjat vielä mummolassa kun puuttuu koko kirjahylly...
   Kyllä se into sieltä taas löytyy kun saa levätä muutaman kuukauden. Noin ison ponnistuksen jälkeen ihan rauhassa kerää voimia!

   Poista
 7. Ihana makkari :) Meillä talo on kyllä jo valmis, mutta sisustus on se mikä hidastaa kodin tunnelmaa..Peilit, taulut, tuolit, sohvat..Ne mitkä sen kodin tekee.. Ehkä seuraavan vuoden aikana sitten.. Tänä kesänä terassi on varmaankin ainut, joka pihasta saadaan valmiiksi kesän aikana..Onhan tässä hommaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :)
   Meiltäkin puuttuu verhot ja vielä monenlaista, lamppua yms. Sama tunne että kodin tuntu tulee pikkuhiljaa, kerroksittain. Toisaalta viherkasveilla olen omasta mielestäni saanut kivasti kodikkuutta. Ihana jos saatte terassin valmiiksi. Meillä se on listalla "jos jaksetaan ja ehditään"... ;)

   Poista
 8. Siis niin ihana tapetti ja mahti idea tuo kattohommeli! Tuli kyllä hieno kun laittoi kaikkiin seiniin tapettia, taidan itsekin uskaltaa ensi kerralla. ;) Paljon teillä muuten on huonekorkeus kun näyttää että seinää riittää loputtomiin. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...