lauantai 21. maaliskuuta 2015

Kaakelihaaveita, kylpyhuoneen tehosteseinät ja raksalla tänään.

...
Kylpyhuoneen ideakuvia Pinterestistä! 
Suuret linjat ovat olleet jo niin pitkän tiedossa etten ole kauheana vaivannut päätäni mistä löydän juuri sen oikean laatan. Tämä loppuviilaus onkin sitten tarinansa. Seinät tulevat matta-valkoisesta laatasta, suihkuseiniin tulee tehostelaattaa. Pitkään ajatuksena oli että sama lattialaatta jatkuisi myös suihkuseinille. Nyt kylpyhuoneen lattiavaihtoehdot ovat SBL-mikrosementtiä tai harmaata Concept laattaa. Tämä hiukan mutkistaa valintaa. Sävyt saisivat olla samat tai sitten reilusti erottua.

Tunnelma mitä sauna/kylpyhuoneeseen ja yläkerran kylppäriin haetaan on kylpylämäinen. Harmooninen, ajaton.

Jo aivan suunnitteluvaiheen alkuvaiheessa ihastuin honeycomb/hunajakenno/kuusikulma laattoihin. Mutta voi, kun miehellä(kin) on vahva oma maku ja mieltymys ja erityisen paha antipatia kyseisiä laattoja varten. Unohdin ne siis ja päätin etsiä jotain muuta ihanaa...


Kunnes Värisilmässä tuli vastaan uudet aivan ihanat hunajakennolaatat jotka ovat kuvien tyyliin suuremmat kuin aimmin ja ihana pehmeällä  kivisellä mattapinnalla.

Laattastudion Rewind21x18,2cm 69e/m2 Värisilmä. Nämä ovat halvemmat kuin muut vaihtoehdot joten tällä kertaa sekään ei ole ongelma että olen löytänyt "pakko-saada" tuotteen kallimmaasta päästä. Nämä laatat sopisivat parhaiten jos lattiaksi tulee mikrosementtipinnoite.

ChicDecó: Bathrooms

Tässä on ideakuva harmaasta betonilattiasta valkoisella laattaseinällä.

 ♥

Tässä on suihkuseinää kivi-laatoilla. Vielä upeampaa saataisiin jos sama laatta olisi lattiassa ja seinällä. Ei siis huono vaihtoehto tämäkään.

Pikapuoliin saadaan nämäkin päättää ja laittaa tilaukseen....


Kännykkäräpsäys tänä iltana kun käytiin raksalla ihmettelemässä mitä kaikkea siellä oli viikon aikana tapahtunut. Pikku-ukkelit ovat kaivanneet vanhan kodin "uima-allasta" nyt tässä sitten onnellisena ihmeteltiin tätä uutta ammetta. Ammeessa loikoessa saa ihastella tähtitaivasta... ehkäpä erikoinen toive ja toteutus, mutta yksi meidän oman kodin haaveista.


Pojat ihmettelee leijonan keltaista seinää. Muutenkin lapset kiersivät ihastuksissaan huoneissa ja suunnittelivat mikä huonekalu tulee mihinkin. Ihmetystä herättivät myös huoneiden koko - aika pian ollaan totuttu varakodin ahtauteen ja nyt kun jokainen saa oman huoneen (pikkupojat yhteisen) niin onahan meillä sitten ihan huikeasti tilaan.

Huomenna on sitten lepopäivä, mitähän mukavaa me tehdään yhdessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...