perjantai 6. maaliskuuta 2015

Etsitkö tietoa rakennusblogeista? Täältä löytyy jatkuvasti päivittyvä raksablogien linkkilista.

http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html

Kuvaa klikkaamalla pääset Suomalaisten rakennusblogien linkkilistalle.
Linkkilistalle toivotaan kaikkien uusien ja vanhojen rakennus ja remontointi-blogien liittyvän jotta saadaan siitä mahdollisimman kattava lukijoita varten. Etenkin uusien blogien löytyminen helpottuu kun kirjoittajat lisäävät ne listalle. Ja uusia blogejahan tulee sitä mukaa kuin uusia koteja rakennetaan! Linkkilistasta hyötyvät kaikki, blogit saavat uusia lukijoita ja lukijat löytävät helposti uudet blogit. Joten pidetäänpä linkkilistaa aktiivisesti yllä ja logoa saa myös viljellä oman blogin sivupalkissa tai missä kokee että se parhaiten sopii.

Logon/kuvan voi talettaa omalle koneelle ja sieltä ladata sen uudelleen omaan blogiin.
Käykääpäs kurkistamassa linkkilistaa. Etenkin uusien rakentajien blogeja on tullut runsaasti!
Linkkilista on jaettu rakennusvuoden mukaan. Kuten meidänkin rakentaminen, suunnittelusta nyt puhumattakaan on monen vuoden projekti, joten ajankohtaa voi olla hankala sijoittaa. Itse laitoin oman blogini sinne jossa rakentamisen ajankohta sijoittuu vuoteen 2014. Remontoijat voivat halutessaan käyttää omaa harkintaa. Jo rakentamisen päättääneet ja sisustuslinjalle jääneet blogit ovat erittäin tervetulleita sillä valintoja tehdessä on kiva katsella miltä joku väri näyttää valmiissa sisustuksessa.

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tämä linkki lista oli tosi hyvä idea, tai sähän oot kunnostautunut listauksessa jo puutarhablogien puolella! Kiitokset siitä. :) Silloin kun vuosi sitten aloitin raksablogin ja aloin etsiä muita samassa veneessä olevia, oli jotenkin vaikea löytää mitään. Tosi tervetullut kyllä tämä rakennusblogilista! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, toivon todella että tästä listauksesta on hyötyä muillekin rakentajille. Ja tähän mennessä olen itsekin löytänyt monta uutta blogia jotka eivät muuten tulleet vastaan! Jollain hassulla tapaa melkeen suren sitä että tämä matka on jossain vaiheessa ohi, sekä itsellä että muilla, ja raksablogien seuraaminen jää. Tai sitten ei, ehkä tästä tulee elämäntapa (mies jo haaveilee mökin rakentamisesta)...??
    Rakennusblogi tutut ja vertaistuki on tullut tärkeäksi, siksi onkin kiva jos linkkilistan kautta löydämme toisemme ja yhä uudet raksaajat löytävät meidät ja muut samassa vaiheessa olevat...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...