perjantai 24. heinäkuuta 2015

Lomalla raksan jälkeen. Rakentaminen on kestävyyslaji.Muutimme kesäkuun lopussa. Heinäkuun alku sujuikin rattoisasti vesisateessa, ulkorappauksen valmistumista odotellessa (ikkunat olivat peitetty suojamuovilla) ja muuttolaatikoita järjestellessä. Nyt kun meillä on hyvin suunnitellut kodinhoitohuoneet/arkieteinen ja kaappitilaa halusin järjestää tavarat alusta asti hyvään järjestykseen jonka vuoksi siis kierros myös ikealla hakemassa erinäisiä, erikokoisia tavaransäilytys ja järjestystä ylläpitäviä säilytysratkaisuja. Niistä pikkuhiljaa sitten tänne kuvia.

Sitten olikin parin vuoden urakoinnin jälkeen aika pitää kunnon loma yhdessä koko perheellä!

Arvatkaas, juuri edellisenä päivänä ennenkuin olimme lähdössä sairastui yksi lapsista rajuun mahatautiin. Voi sitä kurjaa fiilistä, pettymyksen tunnetta, kiukuttelua (myös minä, harmitti niin paljon) kun peruin asunto-auton. Tässä se loma sitten menee ajattelin.
Peruttiin kaikki lomamatkan varrelle suunnittellut kaverikyläilyt (sekin niin harmitti kun sosiaalinen elämä väkisinkin hiljentynyt raksan aikana).

Uhkarohkeus ja uskallus joskus palkitaan vaikka liika optimisti on aika ajoin myös kostautunut. Mies joka raksan päätteeksi lähti Torniojoelle hakemaan 13,7kg lohen tuli kotiin ja sanoi että höpöhöpö me mitään jäädään tänne odotteleen milloin seuraava sairastaa. Hypättiin omaan autoon ja Tamperelle Särkänniemeen (muovipussit ja ympäri autossa käden ulottuvilla ) ja asuntoauton sijasta campingmökkeileen. Päivä kerrallan lomailtiin eikä kukaan muu sitten sairastunutkaan pientä huonoa oloa lukuunottamatta (jotka saattoivat johtua myös huvipuistolaitteista).

Perheen kanssa yhdessäolo, yhteinen tekeminen, lasten ilon ja onnen seuraaminen olivat loman parasta antia. Ei tavattu ystäviä mutta senkin edestä oltiin lasten kanssa. Jos jonain hetkenä "huoltohommat" kyllästytti niin saatoin ajatella että ollaan nyt lasten kanssa ihan täysillä niin voi sitten seuraavaksi suunnitella "akuistenreissua" ja olla siellä ihan hyvällä omallatunnolla (äidin syyllisyys joskus painaa).

Nyt kun lomailtu ihan urakalla etelästä pohjoiseen niin voi hyvillä mielin taas palata arkeen. Keskeneräiseen pihaan ja kotiin josta puuttuu vielä listoja ja muuta pientä askarreltavaa loppukesäksi!

Tänään saatiin kuitenkin meille ammattimies tapetoimaan Tuhannen ja yhden- yön makuuhuone.


Tapetti on Harlequin Aurelia, Värisilmän kautta tilattu Englannista. Pikkupojilla kiinnostaa, mitä jännittävää täällä tapahtuu?

Rakentaminen on kestävyyslaji. Ei auta menettää hermoja keskeneräisyyteen ja siihen että työtä on muutonkin jälkeen ihan hurjasti. Tauot ja lomat ovat tarpeen - nyt voidaan taas hyvillä mielin jatkaa aherrusta kunnes koti saadaan täysin valmiiksi!

Rakennusiloa raksa-ystäville!

PS. Bloglovin linkki ei edelleenkään toimi - pahoittelut niille jotka sitä kautta seuraavat blogia. Yritän saada sen uudelleen toimimaan mutten oikein tiedä mikä siinä mättää? Jollakulla muulla on ollut blogissa samaa ongelmaa - miten saitten homman taas pelittämään?

2 kommenttia:

  1. Upea tuo tapetti (jopa vaikkei sininen lempiväreihini kuulukaan) :) Hienoa, että saitte hyvän loman aikaan alkuvaikeuksista huolimatta. Minun lomani meni käytännössä kokonaan raksaillessa ja muuttaessa, mutta saatiinpahan kaikki sisältä valmiiksi ennen muuttoa. Syyslomaa odotellessa :)

    VastaaPoista
  2. Onnea teille uuteen kotiin! Meilläkin olisi helposti mennyt täällä parisen viikkoa vielä näprätessä loppuja hommia (no ei niitä ehkä nyt niin paljon ole jos olisi tehnyt täyttä päivää) mutta lasten vuoksi (ja itsemme) oli hyvä pitää ansaittu perheloma ja hengähtää... Koko raksan ajan me ollaan tehty tasaisen tappavaan tahtiin ja aina kun on joku tavoite saavutettu niin on pidetty tauko ja lähdetty lomalle. Nyt kun ulkonakin saadaan nuo puuverhous osiot valmiiksi niin on seuraavana tiedossa sitten aikuisten miniloma (Tallinaan?). Hyvästi antaa tsemppiä taas aloittaa hommat!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...