lauantai 6. kesäkuuta 2015

Rouva "Viimetingassa" pelastaa hyvät toimittajat ja supernopea palvelu....


Lattiamateriaali-jutut nyt jatkuu. Betonilattiasta ja Concept-laatoista kirjoitin jo täällä. Parkettia meille tulee aikuisten makuuhuoneeseen sekä olohuoneeseen. Syy miksi parketin valinta venyi aivan viimetinkaan löytyy täältä!


Elikkä tämä. Timberwise Herringbone kalaruotoparketti. Aivan loppuun asti kävin väsytystaistelua siitä että olisin saanut tämän lattian jota olin jo raksan alusta saakka haaveillut. Tämä ja tamminen ulko-ovi. Minä lupaan... Joku kaunis päivä meidän kotiin vielä tulee upea täystamminen ulko-ovi ja jonain päivänä minä vielä saan tahtoni läpi tuon kalaruotoparketin kanssa.
Mutta en nyt. Olin jo melkeen vakuttanut miehen että se kyllä osaa tehdä tuon parketin meille kun on niin taitava käsistään ja pikkutarkka ja olisi tullut suorat ruodot jne. Mutta kalaruotoparketin teko olisi vääjäämättä vienyt raksatunteja enemmän kuin normaali parketti ja aikataulu alkaa olla tiukka. Sain vaihtoehdoksi siirtää muuttoa 2-4viikolla niin kalaruoto olisi tullut??

Monesta syystä (josta harmittavinta lienee se että olin jo lupautunut palaamaan entiseen työpaikkaani ja vaativampiin hommiin) en voinut enää vinguttaa muuttoa pidemmäksi.

Mitä meille sitten tulee?
No, Timberwise Classic Nordic harjattu ja öljyvahattu. Kyseessä on siis kaunis leveä lankkuparketti jossa on "classic" malliin vähän oksia ja "Nordic" kertoo että vaikka kyseessä on lämmin tammiparketti niin siinä on aivan hienoinen valkoinen sävy joka estää että parketti menee ajan mittaan keltaiseksi. Tammi valittiin meille siksi että se on kestävin parkettilaji.

En voi millään muotoa sanoa että olisin tyytymätön tähän valintaan. Aivan upea siitäkin tulee. Mutta haaveet ovat haaveita ja onneksi Parketti Säkkisellä  ymmärettiin minua kun soitin heille ja kerroin että olen tätä parketti asiaa vinguttanut ihan viimetinkaan ja nyt tulisi sitten kiire sen parketin kanssa.
Värit oli onneksi valittu ja ystävälliset myyjät ottivat heti asiakseen laittaa lattiat tilaukseen. No tuolle meidän värille olisi mennyt 3viikkoa minimissäään... Uuups! Juuri ennen muuttoa oltaisiin parketit saatu hakea täältä Oulusta. No onneksi sitten kyseessä on kotimainen, Loimaalainen yritys Timberwise joka sitten lupasi laittaa töpinäksi ja tehdä meidän parketit hiukan nopeammalla aikataululla ja niinpä sitten muutaman päivän päästä tuli jo soitto että parketit on tehty ja matkalla kohti Säkkisen liikettä.

Eihän tässä voi muuta sanoa kuin että aivan upeaa toimintaa ja Lämmin Kiitos!


Aiemmin jo kirjoitin että Parketti Säkkisellä on yksi Suomen laajimmista valikoimista. Myyjät ovat todellä esimerkillisiä asiakaspalvelussa ja vaikka parketteja on valtavasti niin helposti myyjän avustuksella ja opastuksella löytää sitä mistä tykkää. Harvassa paikassa rakentajat saavat yhtä hyvää palvelua! He toimittavat lattioita koko Suomen alueelle joten kannattee käydä kurkistamassa nettisivut alla:

http://www.parkettiliikesakkinen.fi/

2 kommenttia:

  1. Eipä ole vielä tullut käytyä Parkettiliike Säkkisellä, vaikka tuttu firma on kyseessä työpaikan kautta. Nyt pitää ehdottomasti käydä paikan päällä, toivon mukaan sieltä löytyisi meillekin lattia :) Mulla on nyt myös ollut pohdinnan alla, se että pidetäänkö kiinni niistä unelmista vaiko halvempi kakkosvaihtoehto, joka olisi myös erittäin mieluisa... Sen jo tiedän, että kompromisseja tehdään ja paljon ;) Mutta hienon parketin olette valinneet!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Niina, Timberwisen lankkuparketit ovat upeita. Ja vaikka alkuun tuntui etten löydä sitten millään "juuri sitä oikeaa" parkettia, kun kiertelin eri liikkeissä, niin kun pääsin Säkkiselle niin valtavasta valkoimasta löytyi melko nopeaa mieluinen lattia... heillä on myös näytillä tuota kalaruotoa mitä muualla ei näe livenä. Sieltä kannattee lähteä liikkeelle...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...