tiistai 2. kesäkuuta 2015

Nyt ne tuli! Keittiö ja kalusteet kannettiin sisään.


Talon on nyt niin valmis että keittiö ja kalusteet kannettiin sisään. Voi hurja!
Kalusteet on tilattu Limosa keittiöltä joka on paikallinen (Oulu- Liminka) kaluste-yritys. Lisää keittiön valinnasta löytyy täältä ja ylipäätään keittiöön liittyvistä asioista keittiö linkin alta oikeasta laidasta.


Tässä niitä kannetaan sisään. Kokonainen rekkakuorma.


Uudet lattiat on nyt suojattu paperilla. Hyvä niin.


Ennen kalusteiden kantoa ehdin napsasta muutaman kuvan lattiasta. 60x60 Concept Greige laatta Oulun Värisilmästä. Meillä on ollut niin tarkka ja hyvä laattamies, ollaan ihan supertyytyväisiä työn jälkeen sekä siihen että tässä loppumetreillä saatiin työntekijä joka vähän vauhditti meidän sisustushommia.


Hetken oli avaraa, sitten oli joka paikka täynnä kaapin runkoja. Kaapin rungot ovat siis myös mustat. Olen niin tyytyväinen että lopulta valitsin niin. Viime hetken päätös.
Ja kun tuota tavaraa tuli niin paljon niin tuntuu tässä vaiheessa melko onnelliselta että rungot on tulleet valmiiksi koottuna.

Kaapin ovet ovat vielä hyvin pakattuina odottamassa että rungot on asennettu paikoilleen.


Tavaran kantamista ylä- ja alakertaan (ja kuorman purkamista) helpotti huomattavasti että runkojen taakse oli kirjoitettu minne mikin tulee. Kiitos siistä Limosan järjestelmällisille miehille!


Laatikot ovat valkoiset (alumiinin harmaa olisi ollut toinen vaihtoehto). Näihin olen tyytyväinen!


Kiitos näille kuudelle lihaskimpulle (sekä kahdelle pienelle lihapullalle jotka pyörivät jaloissa) saatiin koko kuorma tunnissa sisälle. Nyt sitten alkaa kodin kokoaminen. Tämä on jännittävää - nähdä pian paperilla olleet keittiösuunnitelmat ihan oikeasti!

18 kommenttia:

 1. Hienoa! Laita sitten heti kuvia kun keittiö on koottu, odotan innolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan kuvia heti kun alkaa näyttämään valmiilta. Ihan huikeaa kun ollaan tässä vaiheessa :)

   Poista
 2. Onnea keittiöstä! Tuo oli kyllä jännä hetki, kun kalusteet tulivat ja vielä jännempi nähdä ne ensi kertaa paikoillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvatkaa vaan, en milläään malta olla pois raksalta nyt kun niitä kootaan... :)

   Poista
 3. Varmasti ihana tunne! Täällä odotetaan kootun keittiön kuvia! Kivaa kesää teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mukava kun saadaan koti valmiiksi ja päästän tänä kesänä vähän lomailemaankin :)

   Poista
 4. Teillä on samanlainen pohja keittiössä, suurinpiirtein kuin mitä meille tulee. Odotan innolla miltä valmis keittiö näyttää. Miten ratkaisitte ap:n paikan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AP ... siis astianpesukoneen paikan? Meillä oli kaksi vaihtoehtoa, a) arkkitehti piirsi sen tuonne ikkunan alle tiskipöydän tuntumaan... mutta b) halusin tiskikoneen korotettuna kun lattiataso on minusta ärsyttävää kun saa monta kertaa päivässä tyhjentää konetta. Näin ollen tiskari tuli sitten tuonne seinälle siten että se on lähellä allasta kuitenkin mutta tietysti aika kauakana ruokapöydästä.

   Poista
 5. Iiks, miten jännittävää! Ihan mahtavaa, että olette jo tuossa vaiheessa. Keittiön odotus onkin ihan varmasti yksi jännittävimmistä osuuksista koko prokkiksessa. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään asentelin khh kaappeihin hyllyjä ja totesin että tässä ne nyt sitten on oikeasti eikä enää vaan paperilla suunnitelmina....:)

   Poista
 6. Onnea! Huikea fiilis tuo keittiön tulo, ihan jouluun verrattavissa oleva asia. Oli ainakin itselle silloin taannoin. Kuvia odotellaan täälläkin mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, jouluaatolta tuntuu kun aukoo paketteja ja kokoaa kaappeja :)

   Poista
 7. Oi oi oi, valmiita kuvia odotellessa :) Meillä onkin maanantaina Limosan kanssa tapaaminen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa tapaamista ja suunnitteluhetkeä. Meillä on ollut tosi hyvä kokemukset ja hyvä palvelu :)

   Poista
 8. Meillä oli tämä sama tilanne maanantaina! Oli niin jännää, eikä malttais millään odottaa, että pääsevät kasaamaan keittiötä ja vaatehuonetta. Täälläkin odotetaan innolla kuvia teidän keittiöstä!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupailen kuvia jahka saadaan valmista.... nyt on khh ja osa keittiöstä koottu, mutta ovet vielä puuttuu. Hyllyjä olen laitellut jne.

   Poista
 9. Hui, on se jännää! Tuota päivää jo itsekin odottelen. Ja näyttääpä hyvältä teidän laatta, samaa tulossa mutta pienempänä wc:n lattiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo laatta on kyllä kaunis. Laitoin noista lattioista vielä oman postauksen...

   Poista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...