perjantai 16. tammikuuta 2015

Tämän on vain hetken tämän näköistä! Kivitalon seinien rakentamista.

Tässä kuvia matkan varrelta. Näitä ei ehdi edes ladata koneelle kun talo nousee sellaista vauhtia!


Alakerran tekoa...


Ulkoapäin näyttää tältä joskin tänään tontilla on ollut taas kaivuri ja tuota etureunaa on täytetty umpeen. Mennään lasten kanssa kohta katsomaan miltä näyttää? Vasemmalla on talo jossa on jo ulko-ovien ikkunankarmit paikoillaan ja oikealla on autokatoksen ja autotallin alkua.


Tervetuloa kylään... sitten 6-10kk kuluttua!? Tässä on sisääntulo...


Ja tähän väliin tulee kaunis portaikko alas puutarhaan.. uskoisiko tuota? =)


Tältä näytää nyt metsästä päin katsottuna. Alakerran ikkunat ja yläkerran ikkunankarmit auttavat jo vähän hahmottamaan mitä tuleman pitää.


 Naapurista/pyörätieltä päin katsottuna näyttää nyt tältä. Siellä on keittiön ruokatilan ikkunan karmit kertomassa että valoa tulee runsaaasti. En ihan oikeasti tajunnut arkkitehdin piirustuksista että ne ikkunat ovat oikeasti noin valtavan suuria. Mutta toiveemmehan oli että luonnonvaloa olisi mahdollisimman paljon, ja juuri sen vuoksi talokin on suunniteltu tontille näin päin. Kellaripinta-alaa on mahdollisimman vähän.


Kun mies rakentaa autotallia siinä on magiikkaa... Amerikan rauta? Moottoripyörä? Vaiko sittenkin vene?


Ontelolattojen (alakerran katto = yläkerran lattia) asennuksen jälkeen..


 Ontelolaattoihin vedetty sähköjohdot. Alakerrassa on jo katto. Yläkertaa rakennetaan parhaillaan. Joka kerta kun käydään lasten kanssa tontilla siellä on erin näköistä. Rakennus edistyy hurjaa vauhtia. Näitä kuvia tähän laittaessa tajusin että tämä on vain hetken näin. Joskus me todella katsotaan näitä kuvia valmiissa talossa ja hahmotetaan että tuo ylin kuva on tosiaan portaikon ikkunan edestä. Mies tuossa parhaillaan laittaa kattoon sähköpiuhaa huoneeseen josta taitaa tulla pikkupoikien (V&R) huone. Tämä on kyllä niin mielenkiintoinen projekti, vaikka väliin kauhistuttaa nuo Miehen venyvät ja raskaat päivät. Onneksi on hymy huulilla ja muutenkin elämänsä superkuntoisena viettänyt mies näyttelee vaan uusia lihaksia. No eipähän olen turhaan annettu miehen hiihtää, ja juosta ja pelata jääkiekkoa. Nyt näkyy tulokset... Tosin toisesta kovasta miehestä, appiukosta en uskalla sanoa mitään. Mies on jo 60+ ja siellä tekee helteessä yhtä pitkää päivää kun kovimmat nuoret miehet.

Siirretty "perheblogista" 29.7.14

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...