tiistai 27. tammikuuta 2015

Linkkilista Suomalaiset rakennusblogit.

http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html


KLikkaa! tänne niin pääset linkkilistaan jonne kerätään suomalaisia rakennusblogeja. Linkkilistan idea tuli oman rakennusprojektin aikana kun etsin ideoita, työ-ohjeita ja hyviä kokemuksia helpottamaan materiaalivalintoja. Blogi-lista on jaoteltu rakennus/remonttivuoden aloituksen mukaan helpottamaan lukijoita löytämään juuri "oikeassa vaiheessa" olevat rakennukset. Jo valmiiden talojen rakennusblogeista löytyy mahdollisesti myös käyttökokemusta materiaaleista ja valinnoista.

Rakennusta suunnittelevien blogilukijoiden kannattee laittaa linkkilista muistiin - se täydentyy kokoajan uusista ja vanhoista blogeista ja tarkoituksena on saada mukaan kaikki aktiiviset rakennusblogit, kattava valikoima erityylisiä taloja, projekteja eri vaiheissa.

Linkkilistaan toivotaan Suomalaisia rakennusblogeja jotta materiaalit ja yhteistyökumppanit löytyvät helposti kotimaasta rakentajille ja jotta hyödyllistä tietoa voidaan jakaa mahdollisimman laajasti. Sen sijaan blogi voi olla suomen tai ruotsin kielellä.
Jos sinulla on rakennublogi jossa on rakentamiseen tai remontoimiseen liittyviä kirjoituksia olet lämpimästi tervetullut lisäämään blogisi listaan - se on helppoa!
Toivon että linkkilistan kautta yhä useammat löytävät entistä helpommin blogisi lukijaksi. Jotta rakennusblogilista löytäisi kaikki rakennusbloggaajat ja listan hoksaisivat uudetkin lukijat, ilahdun jos laitat blogisi sivupalkkkiin linkin.

2 kommenttia:

  1. Hei, kiitos vain tuosta listausesta ja mainiosta ideasta! Sen verran kuitenkin huomauttaisin, että aloitusvuoden mukaan järjestely ei sitten aina tarkoita, että mentäisiin samassa tahdissa. Projekteja ja toteutustapoja kun on niin kovin erilaisia, että eri tahtiin mennään väkisinkin. :) Toivottavasti listasta tulee laaja! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maria, aivan oikea huomio. Rakentamisen aloitusajankohdan mukaan jaottelu on aika karkeaa, talot voi valmistua puolesta vuodesta puoleentoista, kahteen...
    Toivottavasti mukaan liittynee myös vanhempia blogeja niin niistä voisi löytyä lattioiden ja muiden materiaalien käyttökokemuksia. Sinänsä, vaikka raksa loppuisi, hyvät kirjoitukset jatkavat elämäänsä blogimaailmassa...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...