sunnuntai 23. elokuuta 2015

Huippu viikonloppu takana - ja lahjakortin arvontakin suoritettu!

Paljon Onnea Vintagentti joka kommentilla nro 28 (arvonnan suoritti random.org) voitti Lahjakortin Taloon.com nettirautakauppaan!

"Osallistun. Minua kiinnostaa (vaikka yksittäisenä postausideana) miten vaikeaa on pitää kokonaisuus hallinnassa kun pitää tehdä kaikenaikaa pieniä päätöksiä jotka vieläpä eivät toteudu heti vaan jäävät odottamaan. Toinen yksittäinen postausidea olisi, että haluaisin kuulla miten paljon voikaan hinnat vaihdella eri toimittajien välillä. Paljonko on edullinen ratkaisu verrattuna kalliiseen ja selittyykö aina laadulla... Ekologisuus, toimivuus, kierrätysideologian yhdistäminen uuden rakentamiseen; niistä olen aina myös kiinnostunut kuulemaan."

Siinäpä meille raksabloggaajille haastetta, vastata näihin kysymyksiin ja lukuisiin muihin joihin te annoitte hyviä vinkkejä. Kiitos jokaiselle osallistujalle, erityisen paljon mielenkiintoisista ja avartavista näkökulmista raksablogin sisällon suhteen.

Eräänlaisen yhteenvedoin jo tein tänne (millainen on mielenkiintoinen ja hyvä raksablogi?), mutta sen jälkeen tuli vielä monia muita ajatuksia jotka voitte käydä lukaisemassa täällä!


Lopultakin tuli kesä ja helteet. Meidän viikonloppu on sujunut maalatessa lautoja noihin puutehosteisiin, mies ja pappa ovat ahkeroineet sisääntulon puuverhouksen kanssa, minä olen kaivanut pihaan kuoppia kun en jaksa odottaa että meille saadaan kaivinkone käymään.  Kohta alkaa puutarhantekokuume olla sillä mallilla että vuokraan ihan itse sen bobcatin ja alan siirteleen noita ,multakasoja. Kertokaapas te jotka ootte itse hoitaneet hommat pienkoneilla oliko kuinka vaikeaa? Olisiko antaa hyviä vinkkejä?

Puutarhasta minulla on oma blogi joka on jo nelisen vuotta "vanha". Blogiharrastus siis oli olemassa jo ennen raksaa. Nyt http://karolinanpuutarha.blogspot.fi/ blogia on päivitetty aivan liian harvaan mutta jos haluaa välillä käydä katsomassa meidän pihasuunnitelmia niin ne löytyy sieltä.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille Raksa-Ystäville ja muille lukijoille!

1 kommentti:

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...