maanantai 10. elokuuta 2015

77 Rakennusblogia täynnä mielenkiintoisia tarinoita, tietoa, työohjeita, sisustuspohdintaa... Ja ARVONTA!

http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html
Klikkaa kuvaa niin pääset linkkilistalle!

Kiitos kaikille uusille rakentaja ystäville jotka olette lisänneet bloginne tänne listalle, tästä alkaa hiljalleen kehkeytyä melko kattava lista. Itse ei edes ehdi pysyä mukana missä kaikkialla blogeja syntyy mutta tuon linkki-listan avulla pääsee helposti seuraamaan yhtä sun toista raksa-projektia sen eri vaiheissa.

Itse monesti "löydän" uusia raksa-ystäviä kun joku käy kommentoimassa blogi-kirjoituksiin, mutta ne raksaajat jotka eivät pidä omaa blogia voivat jatkossa löytää uudet blogit tuolta listalta.

Sinivalkoista Suomalaiset Rakennusblogit logoa saa ilman muuta kopioida myös oman blogin sivupalkkiin - näin autamme lukijoitamme löytämään helpommin tietoa ja hyviä kirjoituksia! Ja tarjoamme  blogiystävillemme lisää lukijoita :)

Kun tein kotiimme viimeisiä raksa-hankintoja minulle tarjottiin Taloon.com netti-rautakaupasta mahdollisuus järjestää arvonta blogini lukijoille. Palkintona on 50e lahjakortti Taloon.com'iin. Kesälomien ja muuton vuoksi arvonnan järjestäminen hiukan venyi, mutta kun tiedän miten paljon suurta ja pientä hankittavaa rakentajilla on, arvelin että joku onnekas saa hyvää käyttöä lahjakortille. Lahjakorttia ei voi käyttää rahtiin joka veloitetaan normaalisti. Me kilpailutettiin mm. hanoja ja kiukaita ihan raksan loppumetreille saakka ja Taloon.com kautta saimme nekin edullisimmin. Tilaaminen netin tai puhelimen kautta oli vaivatonta ja tavarat toimitettiin todella nopeaa.

Arvonta siis pystyyn! Osallistu kirjoittamalla kommentti sekä s-postisi ellei sinulla ole omaa blogia jonka kautta voin ottaa yhteyttä. Olisi kiva kuulla millaiset asiat sinusta ovat hyödyllistä ja mielenkiintoista luettavaa rakennusblogeissa?- teen niistä myöhemmin yhteenvetoa meille kaikille raksa-bloggaajille opiksi ja iloksi. (Jos et jaksa, osallistu vain kirjoittamalla nimesi ja yhteistietosi.)

Onnea arvontaan! Arvonta suoritetaan sunnuntaina 23.8!


29 kommenttia:

  1. Osallistunpa arvontaan.. Minun mielestä kivointa on ehkä juuri lukea niistä vaiheista kun talo rakentuu.

    VastaaPoista
  2. Osallistun. Itse kiinnostunut enemmän juurikin rakennusvaiheista, ideoista ja toteutustwn yksityiskohdista. Sisustusjutut kiinnostaa vähemmän.

    VastaaPoista
  3. Ihan kaikki kiinnostaa tällä hetkellä, raksaamisen alussa kun ollaan :) katja.kangasniemi@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Tietysti blogeissa kiinnostaa kaikenlaiset tekniset toteutukset, käytännön vinkit, yksityiskohdat ja sisustusvalinnat. Tärkeää on kuitenkin raksaamisen eri vaiheissa ollut myös vertaistuki - saada huomata, ettei muillakaan kaikki mene aina niin kuin Strömsössä tai toisaalta saada iloita toisten onnistumisen kokemuksista.

    VastaaPoista
  5. Kaikki kiinnostaa, erityisesti pohjapiirrokset ja tilankäyttö! Sisustuksista on kiva katsoa ideoita omaan tulevaan kotiin :)

    T. Rouva NK HOT:ista. Haaveena oma talo.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Lämmitysratkaisut ja niiden vertailu. Sitten myös kaikki pikku niksit raksalla. slepisto88 (aat) gmail.com

    VastaaPoista
  7. Eniten kiinnostaa sisustusvalinnat ja pohjaratkaisut, sekä vertaistuki on ihan huippua! :)

    VastaaPoista
  8. Itseäni kiinnostavat eniten rakennusvaiheiden eteneminen ja sisustusjutut. Niin paljon on rempatessa itselläkin pikkujuttuja, joita täytyisi huomioida, että on kiva lukea, miten muut ovat tilanteet ratkaisseet.

    VastaaPoista
  9. Osallistun. :) Ajankäyttö- ja stressinhallintavinkit! :D
    leevilotta(at)luukku.com

    VastaaPoista
  10. Osallistun :)
    Kiinnostaa tiettyjen kokonaisurakkojen sujuminen alusta loppuun, yksityiskohdat, raha-asiat, valmiiden tilojen esittelyt.... raksa-blogeissa vähemmän sisustusjutut
    hirsitalohelsinkiin@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Tällä hetkellä kaikki aiheet kiinnostaa. Raksa vasta alussa joten paljon apua ja vinkkejä saa muilta bloggaajilta. slaurila85(at)gmail.com

    VastaaPoista
  12. Minna_koo
    Osallistun! Raksablogeissa kiinnostaa rakennusvaiheiden eteneminen, yksityiskohdat ja hyvät vinkit omaa raksaa ajatellen.

    VastaaPoista
  13. Aivan kaikki kiinnostaa tässä vaiheessa rakentamisesta sisustamineen! Lisäksi on mukava huomata, että monet muutkin raksaajat painivat samojen ongelmien ääressä ;)

    VastaaPoista
  14. Minua kiinnostaa pohjaratkaisut ja kaikki sisustukseen liittyvä.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  15. Rakennusvaiheiden eteneminen ja erilaiset kilpailutukset kiinnostavat täällä =). Mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Rakennusvaiheiden eteneminen ja erilaiset kilpailutukset kiinnostavat täällä =). Mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Itseä kiinnostaa erityisesti omiin tarpeisiin tehdyt, hieman erilaiset ratkaisut. Lisäksi ihan niiden perusasioidenkin kuvaaminen ja työvaiheiden kirjaus - valitettavan usein materiaalitoimittajien ohjeet ovat näennäisesti kattavia, mutta ummikko ei niiden kanssa välttämättä pääse alkuun. Eli käytännön vinkit ja niksit, kuvien kera, ovat ihan parhaita. Myös siinä vaiheessa kun itse vasta tekee valintoja, on ihan parasta lukea ajatuksia miten materiaalit ja ratkaisut ovat kestäneet ja toimineet elävässä elämässä.

    VastaaPoista
  18. Osallistun myös arvontaan. :) Minua kiinnostaa taloprojektien ja varsinaisen rakentamisen vaiheiden seuraaminen, mutta yhtä lailla myös sisustusmateriaali ym pohdinnat, josta voisi bongata omaankin kotiin sopivia vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
  19. Erilaiset rakennusratkaisut ja etenkin sisustusratkaisut kiinnostaa. Osallistun mieluusti arvontaan, taloon.comista olisikin tilattavaa vielä remonttiin... jasmiinakk@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Osallistun :) Kaikki aiheet kiinnostavat, erityisesti taloprojektien vaiheiden seuraaminen sekä kokemukset ja käytännön vinkit erilaisten materiaalien ja muiden ratkaisujen kestävyydestä ja toimimisesta käytännössä.

    VastaaPoista
  21. Osallistun. Pidän blogeista joissa hyvät kuvat selitystekstien kera. Hahmotan asiat parhaiten näkemällä kuvan. Blogeista seuraan tällä hetkellä taloprojektien rakennusvaiheita, materiaalivalintoja, sisustukset, uutuudet. Blogin pitäjän antamat vinkit ovat monesti kullanarvoisia. Kivoja blogeja on paljon☺

    VastaaPoista
  22. Osallistun. Pidän blogeista joissa hyvät kuvat selitystekstien kera. Hahmotan asiat parhaiten näkemällä kuvan. Blogeista seuraan tällä hetkellä taloprojektien rakennusvaiheita, materiaalivalintoja, sisustukset, uutuudet. Blogin pitäjän antamat vinkit ovat monesti kullanarvoisia. Kivoja blogeja on paljon☺

    VastaaPoista
  23. Osallistun.
    Rakenneratkaisut, käyttökokemukset, hinnat, hankintapaikat, niksit, piharatkaisut, säilytysratkaisut yms.
    tv Talo Kissankäpälä

    VastaaPoista
  24. kaikki kiinnostaa ! :)
    elina_jokitalo(at)luukku.com

    VastaaPoista
  25. On tullut jonkin verran mietittyä näitä juttuja, kun kirjoitan omaa blogia. Miestä kiinnostaisi lukea enemmän teknisten juttujen toteutuksista ja hinnoista, itseäni kiinnostaa lähinnä kokemukset tavarantoimittajista, erilaiset pintaratkaisut ja lopputulos. Harmittaa, kun todella monet raksablogien pitäjät lopettavat muuttoon eikä lopputulosta ja käyttökokemuksia esitellä kunnolla. Toki ymmärtäähän sen, raksaprojektin päätteeksi haluaakin varmaan lomailla eikä kirjoitella postauksia :)

    VastaaPoista
  26. Before ja after kuvat, suunnitelmat ja niiden mahdollinen muuttuminen remontin edetessä yms.
    ninnu-83(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Sisustusvalinnat kiinnostavat paljon, haen vinkkejä omaan kotiin erilaisista blogeista.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Osallistun. Minua kiinnostaa (vaikka yksittäisenä postausideana) miten vaikeaa on pitää kokonaisuus hallinnassa kun pitää tehdä kaikenaikaa pieniä päätöksiä jotka vieläpä eivät toteudu heti vaan jäävät odottamaan. Toinen yksittäinen postausidea olisi, että haluaisin kuulla miten paljon voikaan hinnat vaihdella eri toimittajien välillä. Paljonko on edullinen ratkaisu verrattuna kalliiseen ja selittyykö aina laadulla... Ekologisuus, toimivuus, kierrätysideologian yhdistäminen uuden rakentamiseen; niistä olen aina myös kiinnostunut kuulemaan.
    vuosikerta (at) live (piste) fi

    VastaaPoista
  29. Mukana :) annukka14@hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...