torstai 18. helmikuuta 2016

Tsadaa.... minun kirjoittama juttu Kotiblogit lehdessä!


" Olen Karolina, onneton sisustaja joka kuitenkin rakastaa kaikkea kaunista"... no nyt se lukee jo lehdessä joka on myynnissä ympäri Suomenmaan. Auts! Tuota lausetta en kyllä itsestäni kirjoittanut, mutta toimittajatäti selkeästi tehnyt omat päätelmänsä. Mitäs siihen lisäämään.

Juttu joka löytyy kyseisestä lehdestä sisältää vinkkejä lapsiperheen kotia suunnittelevalle.  Kirjoitin myös työohjeet sbl-mikrosementti betonilattian tekoon, takan pinnoitukseen kalkkimaalilla sekä työkuvat rimakaton teosta. Toivottavasti niistä on iloa, inspiraatiota ja hyötyä kevätremppaa tehdessä!

Jutussa on myös linkki http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html mutta koska logo oli jäänyt pois lehdestä laitan sen tähän oikein ISOSTI:


Kuvaa klikkaamalla pääset nimittäin Suomen parhaalle raksabloggaajien listalle!! 
Toivon että tämän viikon aikana lehden lukijat tulisivat kurkistamaan blogiani ja löytäisivät tätä kautta vielä monta monta inspiroivaa, asiapitoista ja mielenkiintoista rakennus/remonttiblogia - ja niiden myötä ihan huippuja raksaperheitä joilla on mieletön tsemppi ja motivaatio, paljon huippuja ideoita ja kuvauksia erillaisista työvaiheista!

Mukavaa loppuviikkoa teille jokaiselle!

15 kommenttia:

 1. Hienoa, pitääpä hankkia tuo lehti :-) Kovasti ovat minuakin siihen kyselleet, mutta vielä en ole lähtenyt mukaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulta löytyisi kyllä niin paljon vinkkejä ja kokemuksia rakentamiseen - eikä olisi ihanista sisustuskuvistakaan puutetta, ei ihme että ovat sinua kyselleet. Kirjoita ihmeessä seuraavaan lehteen jokin juttu, ei se kovin paljon eroa blogitekstin kirjoittamisesta.

   Poista
 2. Wau! Tosi siistiä, pitääpä hommata lehti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan itsekin että saan oman kappaleen postista ja pääsen lukemaan ihania blogi-juttuja...

   Poista
 3. Vautsi! "Onneton sisustaja" ei sinua kyllä kuvaa :D mutta hauskalta kuulosti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustajana olen kyllä aloittelija ja uuteen kotiin muutenkin sisustetaan ja kalustetaan harkiten... hiukan onneton sananvalinta. Mutta oli mukava päästä tekemään juttu lehteen ja saada sitä kautta meille raksablogeille näkyvyyttä....

   Poista
 4. Mahtavaa, että pääsit lehteen! <3
  Mä luin sun jutun muka tosi tarkkaan, mutta en huomannut ollenkaan tuota onnetonta sisustajaa. :)
  Susta ei saa onnetonta sisustajaa, ei sisällä eikä ulkona puutarhassa. Ehkä en siksi sitä noteerannutkaan, kun tiesin tyylisi.
  Kyllä vielä enemmän nostan hattua teidän koko perheelle! Mahtavan urakan olette tehneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina. Odotan innolla että saisin itselleni sen lehden - näin vilaukselta että olit tehnyt aivan ihanan vehreän puutarhajutun sinne :)

   Poista
 5. Upeeta, onnittelut uudesta aluevaltauksesta! Onko jatkoa luvassa...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eii...mutta oli kiva kokemus! Kirjoitin tekstin ja lähetin kuvat, toimitus kokosi siitä jutun. Aika lailla samaa kuin blogijutun kirjoitus.

   Noita blogilehtiä on nyt myynnissä ainakin kahta: oloblogit (muoti, kauneus) ja kotiblogit (sisustus, remppa, puutarha). Sinne pyydetään eri blogeista juttua. Sain valita teenkö remppa vaiko keittiö-jutun...

   Poista
 6. Kääk. Toimittajat. Ikinä ei ole juttu ollut ihan sitä mitä piti kun olen lehden sivuille päässyt. Sitä se on. Mutta onko tämä joku uusi lehti kun on minulta mennyt kokonaan ohi?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sonja, katso kommentti yllä... on näitä kahta lehteä ilmestynyt jo useampi numero. Niiden avulla uusia blogeja tulee tutuksi!

   Ei kuolemanvakavaa mutta harmillista epätarkkuutta. Ehkä mun aiempi kirjoitus-ura tutkimispuolella nyt tökkää, jokaista artikkelia viilattiin lehden kanssa moneen otteeseen. Hutiloiminen ei kuulu kansaunvälisiin tiedelehtiin, pitää tajuta että nyt on vähemmän vakavista jutuista kyse :p

   Poista
  2. Enkähän blogiakaan viilaa.. se on harrastus ja jatkaa eloaan kirjoitusvirheineen...

   Poista
 7. Waude! Oon seurannut sun blogia jonkun aikaa, ja on tosi kiva. Haastoin sut blogissani kertomaan lisää bloggaugsesta ! http://livialle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Kappas vain! Juuri ostin tuon lehden tänään :) Tosin vielä en ehtinyt alkaa perehtyä siihen. Nyt kun oma rakennus (iso laajennus) on alkamassa, kiva käydä katselemassa myös valmiita koteja ja fiiliksiä, miten lapsihärdellin keskellä rakentaminen on sujunut. Meidän projektistamme rauhalantilanelamaa.wordpress.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...