tiistai 20. lokakuuta 2015

Ehdittiin kun ehdittiinkin perustaa piha vielä tälle vuotta...


Kiitos lämpimien säiden päädyttiin tilaamaan kaivinkone ja tekemään puutarhalle pohjat ensi kevättä varten. Tosin jos näin lämpimänä jatkuu niin mikäs estää nurmikon kylvämisen? Mies härnäsi että olen odottanut kaivinkonetta yhtä hartaasti kuin hääpäivää. Blogissani: Karolinan Puutarha löytyy nyt kirjoitus pihatöistä ja puutarhan perustamisesta, vaihe vaiheelta kuvien kera. Käykääpäs kurkistamassa.

Nyt se tarkoittaakin että siirrytään pikkuhiljaa sisähommiin ja saunantekoon :)
Mukavaa syysviikkoa!

3 kommenttia:

  1. Ymmärrän täysin tuo kaivinkoneen odottamisen kuin suuren juhlan! Meidän piti tehdä pihan pohjat jo ihan alkukesästä, osittain ennen muuttoakin, mutta koska kaivuriurakoitsija teki perinteiset oharit ja katosi, se jäi aika myöhään kesälle. Mutta saatiin sentään nurmikko ja istutuksetkin pääpiirteissään tehtyä, kun rehki ihan hullun lailla :-D Etupiha on tosin vielä ihan kammottava, kun se on yhtä puunippua ja pressua ja rakennustelinettä varaston takia. Ja on sitä vielä varmasti pitkään...

    VastaaPoista
  2. Niin ja unohtui sanoa, että ihana tuo polku! Meillä piti tulla sellainen myös tuonne talon takaosaan, ja molemmille puolille rodoja ja havuja, mutta samaisesta kaivurikeissistä johtuen se ei nyt toteutunut. Kaipa sen voi myöhemminkin toteuttaa jos jaksaa alkaa käsipelillä kaivamaan, mutta epäilen vahvasti että jää tekemättä. Nyt siellä on vaan nurmikkoa.

    VastaaPoista
  3. Hyvältä vaikuttaa! Kivet sopivat hienosti myös teidän talon korostusväreihin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ilahdun kun jaat mielipiteesi, ajatuksesi tai ideasi, ne ovat minulle arvokkaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...